Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

M3 sorozat

Modern, tömör és valóban a családi nappaliba integrált és stilizált. Tapasztalja meg az igazi filmszerű hatást. Nehéz és merev szekrényük kiváló tehetetlenséget biztosít a rezgések minimalizálása érdekében. A uandksound hangsugárzók hangteljesítményét tekintve koherenciával rendelkeznek a különböző hangszínek között, valamint a különböző regiszterek homogén visszaadásával, a basszus, a közép- és a magas hangok indokolatlan hangsúlyozása nélkül. Az M3 sorozatú hangszórók kiegyensúlyozottak, jól definiáltak és dinamikusak.

Az a szándékunk, hogy az Ön otthonába is eljuttassuk a művészet maximális élvezetét a legteljesebb mértékben. Minden uandksound dizájnt egyetlen céllal fejlesztettünk ki: hogy a legnagyobb harmóniát kínálja az Ön otthoni környezetében, valamint a legtisztább hanghűséget közvetítse. Az M3 sorozat hangszóróit úgy tervezték, hogy kifogástalan hangteljesítményt nyújtsanak, miközben harmonikusan illeszkednek otthona berendezésébe. A még nagyobb mélység érdekében kombinálhatók az M800II mélysugárzóval.

A legvégén jól képzett fülek tesztelik az egyes komponenseket, hogy minden megfeleljen a uandksound szabványoknak. Ennek eredményeképpen a megfizethető árú M3 sorozatunk képes arra, hogy felelevenítse elveszett érzelmeit anélkül, hogy elhagyná otthonát.


4termék 14