Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

M2300 & M7300

A lenyűgöző gyenge kifejezés!

Az M7300 "A" kategóriájú vonalat használ, amely nem rendelkezik keresztváltó torzítással, ezért a teljes frekvenciatartomány nagyon alacsony szinten lehet, különösen a magas frekvenciaszint. A készülék hangminősége aprólékosan pontos, különösen a tiszta egyenáramú párosítás az erősítő bemenetén kersztül, és a tervezési fázis kimeneten keresztül. Mindezek együttesen valódi és élő hallgatási élményt nyújtanak Önnek.

 

Mindkét professzionális végerősítő áramköre teljesen kiegyensúlyozott, és minden alkatrész gondosan van kiválasztva. A zajszint akár -105dB is lehet, akár 120dB dinamikai tartományig, ezért ezt egy "nem romboló" erősített végerősítőnek tekinthetjük. Használat közben a hangszóróban lévő hangjelzés alig hallható.

 

Minden csatorna külön transzformátorral és tápellátó áramkörrel van ellátva, ami biztosítja a nagyfokú elkülönítést és az egyes csatornák közötti keresztszólások elkerülését az egész frekvenciatartományban, akár 80dB-ig vagy annál is nagyobb mértékben.

A húr hangszintje alacsonyabb, mint a legtöbb általános háttérzaj erősítőé. Függetlenül az építési költségektől, úgy véltük, hogy kiküszöböljük a csereszakaszból eredő többcsatornás földhurok zaj problémáját, hogy a felhasználók megtapasztalhassák a valódi hang- és vizuális hatásokat.

 

A kivételes tisztaság és dinamika révén az M7300 és az M2300 sorozat hatalmas hangszínpadot képes létrehozni, amely szélességében és mélységében szinte holografikus. A legintimebb akusztikus felvételtől a teljes körű zenekari művekig az előadás tökéletesen elhelyezhető, és soha nem érezni a korlátokat.

 

Kombinálja többcsatornás végerősítőnket az M2300 sorozatú készülékkel, és egy fantasztikus kombinációt kap, amely készen áll bármilyen összetett házimozi konfiguráció beállítására.

 

 


2termék 12