Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX THEATRIX HÁROMUTAS MOZIHANGFAL

  • Nagy akusztikai teljesítmény
  • Kiváló énekhang-érthetőség
  • Hatalmas dinamikai tartomány

Ezek a 3-utas extrém hangszórók hihetetlenül dinamikus és fáradságmentes teljesítményt nyújtanak. A Theatrix a kereskedelmi mozitechnológiát felhasználva képes magas hangnyomásszintek előállítására, érintetlen hűséggel és rendkívül alacsony torzítással. A dedikált középsugárzó fokozza a teljesítményt, és kiváló beszédhang-érthetőséget biztosít.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A Flix dedikált házimozik számára tervezett komoly frontsugárzó. Ez egy 3 irányú, két erősítővel ellátott hangszóró, amely közepes és nagyméretű moziszobákba alkalmas. A dedikált középsugárzó szekció hozzáadása felülmúlja a magas frekvenciájú komponenssel szemben támasztott követelményeket, így fokozva a teljesítményt.

Azáltal, hogy a jelet három dedikált szakaszra osztja, a hangszóró kiváló beszédérthetőséget produkál a kritikus 1 kHz - 3 kHz-es tartományban. Nem gyakran fordul elő, hogy egy hangszórómodellben hibátlan válasz, akusztikai teljesítmény és dinamikatartomány található, de a Theatrix esetében mindezt megkaphatja.

A Theatrix egy 380 mm-es, nagy merevségű papírkúp meghajtóval rendelkezik, 77 mm-es hangtekerccsel a megnövelt kilengés érdekében, valamint egy erőteljes, szellőztetett mágnesegységgel, amelyet alacsony torzításhoz terveztek. A speciálisan tervezett mélysugárzó kiváló basszust, nagy csúcsteljesítményt és magas hatásfokot kínál - nagyon magas hangnyomásszintek elérésére képes. A masszív ferritmágneses szerkezet a maximális hatékonyság elérése érdekében tervezett alkatrészeket tartalmaz. A szimmetrikus résgeometria a nagy kilengéssel kombinálva minden szinten minimális torzítást biztosít.

A dedikált középsugárzót a Krix által tervezett 90 x 40 fokos, állandó irányíthatóságú, 77 mm-es torokkal rendelkező tölcsér szolgáltatja, amelyet egy 165 mm-es, nagy hangtekercsű papírkúp meghajtó hajt neodímium mágnessel.

A magas frekvenciákhoz a Theatrix a Krix szabadalmaztatott kialakításával, egy 90 x 40-es rövid irányszögű tölcsérrel rendelkezik, amely optimális, 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges szórást biztosít, amelyet a teljes működési sávszélességen következetesen fenntart. Ezt egy 25 mm-es torokkal, 32 mm-es élre tekert alumínium hangtekerccsel és Nomex-formázóval ellátott kompressziós meghajtó hajtja. Az állandó irányíthatóság azt jelenti, hogy sokkal kevesebb hang verődik vissza az oldalfalakról és a mennyezetről, így a hang közvetlenül a hallgató pozíciójára összpontosul, ami jobb tisztaságot biztosít.

A tölcsére a mélysugárzóhoz egy masszív rögzítőkonzollal vannak rögzítve, amely függőleges és vízszintes dőlést is biztosít. A kürtrész elektronikus szűrőhálózata egy különálló, jól szellőző házban van elhelyezve, amely a középsugárzó kürt hátuljára van szerelve. A professzionális minőségű, szoros tűrésű alkatrészek biztosítják, hogy a rendszer megbirkózzon a jól felvett zenék és filmek által megkövetelt magas hangnyomásszintekkel. A mélysugárzó és a kürtelemek között külön elektronikus keresztváltó hálózat szükséges.

A lehengerlő otthoni moziélményhez használja Krixen keresztül.

Specifikációk

Frekvenciatartomány
38Hz-16kHz

Teljesítménykezelés
500 Watt RMS ajánlott maximális erősítő teljesítmény

Érzékenység
96dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
Nominálisan 8 Ohm

Konfiguráció
3-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
Teljes méret: szélesség x 460 mm mélység: 1680 mm magas x 565 mm széles x 460 mm mélység

Mélysugárzó
Egyetlen 380 mm-es (15″), nagy merevségű papírkúp-meghajtó 77 mm-es (3″), optimális hosszúságú hangtekerccsel a megnövelt kilengés érdekében, magas hőmérsékletű csúcsformára tekerve és erőteljes, alacsony torzítású, szellőztetett mágnesegységgel.

Középsugárzó
Krix által tervezett 90º x 40º állandó irányíthatóságú tölcsér 3″-es torokkal, amelyet egyetlen 165 mm-es (6½") görbületi papírkúp meghajtó hajt. 45 mm-es (1¾"), élre tekert alumínium hangtekercs, szellőztetett neodímium mágneses egységgel és hőelvezetéssel a teljesítménykompresszió minimalizálása érdekében magas hangteljesítményszinteknél.

Magassugárzó
A Krix által szabadalmaztatott, 90º x 40º-os, rövid dobásszögű tölcsér, amelyet egy 1″ torokkal rendelkező, 1¾" méretű, élre tekert alumínium hangtekercsel és Nomex-szel meghajtott kompressziós hangszóró.

Keresztezési pont
900 Hz-es passzív MID/HF - a kettős erősített aktív szűrő paramétereiért forduljon közvetlenül a Krixhez.

Bemeneti csatlakozók
200 amperes, saját fejlesztésű csatlakozókapcsok, akár 6 mm átmérőjű kábelt is fogadnak.

Tömeg
64kg darabonként

Adatok
Cikkszám
THEATRIX
Kiegészítő termékek