Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX PHOENIX MK2 ÁLLÓ HANGFAL

  • Feszes, ütős basszus és részletgazdag magas tartomány
  • Erő, tisztaság és hatékonyság
  • Ideális bármilyen helyiségbe

A karcsú, stílusos és ütős Phoenix Mk2 egy olyan hangszóró, amelyet meg kell élni. Emelje zenéit és filmjeit a következő szintre.

 

  

Elérhető színek

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Töltsön meg egy szobát élete filmzenéjével, vagy pihenjen a kanapén egy pohár borral és kedvenc filmejével. A Phoenix Mk2 ideális otthoni szórakoztató hangszóró többcsatornás vagy sztereó zenehallgatáshoz.

Ezek a kétutas hangszórók magával ragadó mélyhangélményt biztosítanak a kettős, 165 mm-es meghajtókkal, nagy mágnesekkel és 33 mm-es hangtekerccsel. A kiváló minőségű, 26 mm-es gyűrűs magassugárzó megédesíti a berendezést, fokozott hangtisztaságot és sima, feltáruló felső magashangokat biztosít – erős, de kiegyensúlyozott hangélményt eredményezve.

Az ár és a teljesítmény együtt jár ezzel a díjnyertes sztereó hangszóróval, a jó dolgok pedig kis kiszerelésben kaphatók. A mindössze 95 cm magas és kevesebb mint 20 cm széles Phoenix Mk2 hangja dinamit – feltekerve hatalmasat üt.

Stílusos és vékony, ez a hangszóró tökéletes lakásokba és nappalikba, valamint három lenyűgöző felület közül választhat, hogy kiemelkedjen vagy elhalványuljon a háttérben – mindaddig, amíg fel nem tekeri a hangerőt, és magáért nem beszél.

A tökéletes otthoni hangélmény érdekében használja Krix eszközzel.

Specifikációk

Frekvenciatartomány
35Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
50-200 Watt RMS erősítő ajánlott

Érzékenység
91 dB 2,83 voltnál 1 méteren

Impedancia
Névlegesen 6 Ohm (minimum 3,5 Ohm)

Konfiguráció
D'Appolito, kétutas

Ház típusa
Bass reflex, hátul nyitott, belső X merevítéssel

Méretek
950 mm magas x 195 mm széles x 295 mm mély (lábakkal együtt)

Mély-közép sugárzók
Kettős 165 mm-es (6½”) laminált polipropilén kúp. 33 mm-es (1¼”) hangtekercs nagy teljesítményű alumínium formázóra tekercselve, szellőző pókkal és alumínium fluxusstabilizáló gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében

Magassugárzó
26 mm-es (1″) kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Nem tükröződő, kétkamrás mágneses szerkezet réz rövidrezáró gyűrűvel a torzítás csökkentése érdekében

Bemeneti csatlakozók
Kettős aranyozott, kéthuzalos kötőoszlopok (kettősen kábelezhetős, kettősen erősíthető)

Tömeg
18 kg egyenként

Adatok
Cikkszám
PHOENIX_MK2
Kiegészítő termékek