Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX NEUPHONIX MK2 ÁLLÓ HANGFAL

  • Mély, könnyed basszus
  • Erő, hatás és finomság
  • Lenyűgöző tervezési részletek

A tökéletes élményért nem érdemes tovább keresnie. Ez a 3 utas kialakítás feltűnő tisztaságot és erőt biztosít. Párosítsa a hozzáillő Epicentrix Mk2-vel a tökéletes fronthangzás érdekében.

 

  

Elérhető színek

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Nagyszerű hangzás a legnagyobb térben, akár a legújabb kasszasiker filmet játssza, akár egy albumot, amely megrázza a szobát. A Neuphonix Mk2 hűvösen, nyugodtan marad erős, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

A Neuphonix Mk2 a maga háromutas kialakításával, négy egyedi tervezésű 130 mm-es basszus-meghajtóval, melynek mindegyike túlméretezett mágnessel szerelt, valamint a faragott front lapjával letisztultságot és minőséget sugall.

A kibővített frekvenciaváltó hálózat – amely csak alacsony tűréshatárú, kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz – gyönyörűen illeszkedik a 130 mm-es dedikált középsugárzóhoz és a kiváló minőségű, 26 mm-es gyűrűs magassugárzóhoz, 40 kHz-ig kiterjesztett frekvenciatartományt biztosítva.

A karcsú rács finoman növeli a front lap akusztikai előnyeit, és extra stílust ad az amúgy is áramvonalas kialakításnak, miközben hátulról is van szépség ; szálcsiszolt alumínium csatlakozólemezzel és aranyozott sárgaréz kötőoszlopokkal büszkélkedik. Tegye teljessé a megjelenést a választható prémium hangfalház színvariációkkal. Az elegancia a részletekben rejlik.

A tökéletes otthoni hangélmény érdekében használja Krix eszközzel.

Specifikációk

Frekvenciatartomány
35Hz-40kHz 

Teljesítménykezelés
50-300 Watt RMS erősítő ajánlott

Érzékenység
88 dB 2,83 voltnál 1 méteren

Impedancia
Névlegesen 6 Ohm (minimum 4,9 Ohm)

Konfiguráció
3 utas

Ház típusa
Kettős kamra – zárt középső kamra basszusreflex főkamrával. Hátul nyitott, belső és külső peremezéssel

Méretek
1046 mm magas x 225 mm széles x 405 mm mély (ráccsal együtt)

Mélysugárzók
4 db 130 mm-es (5”) bevont papírkúp. A nagy teljesítményű alumínium formázóra tekercselt 26 mm-es (1”) hangtekercs fokozott linearitást biztosít. A túlméretezett mágnes alacsony torzítást biztosít

Középsugárzó
1 db 130 mm-es (5”) bevont papírkúp. 26 mm-es (1”) hangtekercs nagy teljesítményű alumínium formázóra tekercselt, réz rövidrezáró gyűrűvel és túlméretezett mágnessel az alacsony torzítás érdekében

Magassugárzó
26 mm-es (1″) kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Nem tükröződő, kétkamrás mágneses szerkezet réz rövidrezáró gyűrűvel a torzítás csökkentése érdekében

Bemeneti csatlakozók
Kettős aranyozott, kéthuzalos kötőoszlopok (kettősen kábelezhetős, kettősen erősíthető)

Tömeg
egyenként 30 kg

Adatok
Cikkszám
NEUPHONIX_MK2
Kiegészítő termékek