Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX MEGAPHONIX FLAT

  • Hatás és dinamika az igazi házimozi élményért
  • Nagy érzékenység, nagyon alacsony torzítás
  • Pontos mintavezérlés

A frontként, vagy sorroundként falra szerelt Megaphonix Flat kiváló minőségű párbeszédet és effektusokat biztosít, hogy a filmzene a rendező szándéka szerint szólaljon meg.

Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Raktáron
Részletek

A Megaphonix Flat nagy teljesítményű és nagy érzékenységű meghajtókkal rendelkező hangfal, kifejezetten fali használatra készült, dedikált házimozikba. A Megaphonix Flat minden olyan hatást és dinamikát biztosít, amely egy igazi házimozi élményhez szükséges drága AV-berendezések nélkül, így a Megaphonix Flat teljessé teszi a moziélményt.

A 255 mm-es mélyhang-meghajtó 50 mm-es hangtekerccsel rendelkezik, és úgy lett kifejlesztve, hogy alacsony harmonikus torzítást biztosítson, különösen a kritikus középsávban. A papírkúp és a mélyhang-meghajtó burkolata úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legsimább választ biztosítsa.

A nagyfrekvenciás meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es adalékolt szövet dóm magassugárzó, és a Krix szabadalmaztatott hullámvezetőjével párosul, hogy egyenletesen fenntartott, 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges szórást biztosítson a teljes sávszélességen. A kombinált magas frekvencia rendkívül egyenletes és jól szabályozható – ez új mércét jelent a hangszórók világában.

Mindezt egy karcsú, 162 mm-es ház tartalmazza, így a képernyő mögött minimális hely marad. A Megaphonix Flat ház merevített és kiemelten csillapított, hogy javítsa a basszusokat. Tartozék hozzá egy fekete rács ,és a hátsó kulcslyuk stílusú akasztóval a felszerelés is egyszerű.

Azok számára, akik helytakarékos megoldásokat keresnek, a Megaphonix Flat egy öt hangsugárzós család falra szerelhető tagja, amely lehetővé teszi a fő- vagy hátsó hangsugárzókkal való kombinálását, tiszta és egyenletes hangzást biztosít.

A tökéletes otthoni moziélmény érdekében játssza le Krix-en keresztül.

 

Specifikációk

 


40Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-250 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
95 dB 2,83 voltnál 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2 út

Ház típusa
Basszus reflex, elől nyitott

Méretek
885 mm magas x 390 mm széles x 162 mm mély

Mélysugárzó
Egyetlen 255 mm-es (10”) papírkúp. 50 mm-es (2”) hangtekercs nagy teljesítményű kapton formára tekercselt, szellőző mágnes szerelvénnyel és réz gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében

Magassugárzó
26 mm-es (1”) bevont szövet dóm. Ferro folyadék hűtéssel.  A Krix által tervezett 90 x 40-es, rövid vetületű hullámvezetőhöz csatlakoztatva.

Keresztezési pont
1,8 kHz

Bemeneti terminálok
Aranyozott kötőoszlopok

Tömeg
15 kg egyenként

Adatok
Cikkszám
MEGAPHONIX_FLAT_OUTLET
Kiegészítő termékek