Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX MEGAPHONIX CENTRE

KRIX MEGAPHONIX CENTRE
KRIX MEGAPHONIX CENTRE
  • Hatás és dinamika az igazi házimozi élményért
  • Nagy érzékenység, nagyon alacsony torzítás
  • Pontos mintázatvezérlés

A Megaphonix Centre a képernyő alá szerelve kiváló minőségű párbeszédeket és effekteket biztosít a kimagasló filmélmény érdekében.

Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Raktáron
Részletek

A Megaphonix Centre hangsugárzót kifejezetten dedikált házimozikban való használatra tervezték, nagy teljesítményű és nagy érzékenységű meghajtókkal. Ez a karcsú hangszóró ideális azok számára, akik nem hangáteresztő vászonnal rendelkeznek, és észrevétlenül a képernyő alá  felszerelhető vagy egyedi asztalosmunkákba építhető megoldást keresnek.

A 255 mm-es mélysugárzó 50 mm-es hangtekerccsel rendelkezik, és úgy lett kifejlesztve, hogy alacsony harmonikus torzítást biztosítson, különösen a kritikus középsávban. A mélysugárzó papírkúpját és a hangszóró körítését úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legsimább választ biztosítsa.

A magas frekvenciájú meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es, bevont szövet dóm magassugárzó, amely a Krix saját fejlesztésű hullámvezetőjével párosul, hogy a teljes működési sávszélességen fenntartott 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges területet optimálisan ellássa. A kombinált magas frekvenciaválasza kivételesen sima és jól szabályozott hangzást biztosít - ez új mércét jelent a hangreprodukcióban.

A Megaphonix Centre háza merevített és kiemelten csillapított a basszus kiterjesztésének javítása érdekében. Fekete anyagból készült ráccsal és hátsó kulcslyuk stílusú kampós rögzítőkkel is rendelkezik az egyszerű telepítés érdekében.

A helytakarékos megoldásokat keresők számára a Megaphonix Centre egy öt hangszóróból álló család falra szerelhető tagja, amely lehetővé teszi a fő- vagy surround hangszórókkal való kombinálását az összekapcsolt, tiszta és egyenletes hangzásélmény érdekében.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játsszon a Krixen keresztül.

 

Specifikációk

 

Frekvenciatartomány
40Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-250 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
95dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
285mm magas x 1035mm széles x 164mm mély

Mélysugárzó
Egyetlen 255 mm-es (10") papírkúp meghajtó. 50 mm-es (2") hangtekercs nagy teljesítményű kapton előfeszítőre tekerve, szellőztetett mágnessel és réz gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1") bevont szövet dóm. Ferro folyadékhűtés. A Krix által tervezett 90 x 40-es, rövid vetületű hullámvezetőhöz csatlakoztatva.

Keresztezési pont
1,8 kHz

Bemeneti csatlakozók
Aranyozott kötőpólusok

Tömeg
15kg darabonként

Adatok
Cikkszám
MEGAPHONIX_CENTRE_OUTLET
Kiegészítő termékek