Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX MEGACYCLONIX MOZI SUB

  • Hihetetlenül hatékony a maximális teljesítmény érdekében
  • Kettős 18"-os meghajtó extra hosszú kilengéssel
  • Erősen merevített ház
  • Kettős bemenet mono vagy kettős erősítő csatlakoztatásához

Ennél nagyobb basszus nem létezik. A kettős 18″-os meghajtók biztosítják, hogy még a legnagyobb szobákban vagy előadótermekben is elképesztő teljesítményt tapasztaljon.

 

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Kollégánk személyesen egyeztetnek a várható beérkezésről
Rendelhető
Részletek

A Megacyclonix segítségével minden egyes képernyőn hallható robajlást vagy robbanást hallhat, mivel a lehető legalacsonyabb hallható frekvenciákat állítja elő extrém hangnyomásszintek mellett, a lehengerlő otthoni moziélmény érdekében.

A Megacyclonix egy passzív mélysugárzó, amely kiváló minőségű MDF házba szerelt, nagy kilengésű meghajtókat használ. A saját fejlesztésű Krix 'X' merevítő rendszert használjuk a panelrezonanciák kiküszöbölésére.

A kettős óriási 455 mm-es mélysugárzók 100 mm-es hangtekercsekkel, erőteljes szellőztetett mágneses körökkel és dupla pókszerelvényekkel rendelkeznek. Az optimális hűtőrendszer gyors hőcserét és csökkentett hőteljesítmény-kompressziót biztosít.

A kettős, elölről szellőző burkolat extrém kimenetek elérésére van hangolva, ami hihetetlenül hatékony mélysugárzót eredményez a magas meghajtási szintű alkalmazásokhoz, míg a készülék saját fejlesztésű Krix gumilábai jobb akusztikai szigetelést biztosítanak kemény és puha padlófelületeken.

Ehhez a mélysugárzóhoz külön végerősítő szükséges, és bármely AV-processzor vagy vevőegység LFE-kimenetére csatlakoztatható.

A lehengerlő otthoni moziélményhez használja Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
20Hz-250Hz 

Erősítő teljesítmény
1 x 500 - 2800 Watt RMS ajánlott erősített teljesítmény 4 Ohmon (bemenetek párhuzamosan)
2 x 250 - 1400 Watt RMS ajánlott erősített teljesítmény 8 Ohmra

Kimenet
133dB maximális hangnyomásszint a helyiségben

Bemenetek
2 x Krix szabadalmaztatott bemenet, nagyáramú rugós csatlakozókkal, 8 mm-es furattal a nagy átmérőjű kábelek fogadására.

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
1220mm magas x 1070mm széles x 470mm mély

Mélysugárzók
Kettős 455 mm-es (18") papírkúp-meghajtó. 100 mm-es (4") élre tekert réz hangtekercs, kettős pók-egység és szellőztetett mágnesegység.

Érzékenység
106dB SPL - 2,83V 1 m-en

Tömeg
90kg fejenként

Adatok
Cikkszám
MEGACYCLONIX
Kiegészítő termékek