Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX FLIX KÉTUTAS MOZIHANGFAL

  • Nagy akusztikai teljesítmény
  • Kiváló teljesítménykezelés
  • Hatalmas dinamikatartomány

Ezek a 2-utas extrém hangszórók hihetetlenül dinamikus és fáradságmentes teljesítményt nyújtanak. A kereskedelmi mozitechnológiát kihasználva a két mélysugárzóval rendelkező Flix még magasabb hangnyomásszintek előállítására is képes, makulátlan hűséggel és rendkívül alacsony torzítással.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A Flix dedikált házimozik számára tervezett komoly frontsugárzó. Rendkívül nagy akusztikai teljesítményt nyújtanak rendkívül széles frekvenciatartományban, alacsony harmonikus torzítással és kiváló teljesítmény-kezeléssel - ami a kritikus 1 kHz - 3 kHz-es beszédtartományban nyilvánul meg. A Flix akusztikai teljesítménye és dinamikatartománya olyan jellemzők, amelyek nem gyakran találhatók meg egy hangszóróban.

A Flix két 380 mm-es, nagy merevségű papírkúp-meghajtóval rendelkezik, 75 mm-es (3″) hangtekercsekkel a megnövelt kilengés érdekében, valamint erőteljes, szellőztetett mágneses egységekkel, amelyeket alacsony torzításhoz terveztek. A speciálisan tervezett mélysugárzó kiváló basszust, nagy csúcsteljesítményt és magas hatásfokot kínál - nagyon magas hangnyomásszintek elérésére képes. A masszív ferritmágneses szerkezet a maximális hatékonyság elérése érdekében tervezett alkatrészeket tartalmaz. A szimmetrikus résgeometria a nagy kilengéssel kombinálva minden szinten minimális torzítást biztosít.

A magas frekvenciákhoz a Flix a Krix szabadalmaztatott kialakításával, egy 90x40-es rövid tölcsérrel rendelkezik, amely optimális, 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges szórást biztosít, következetesen fenntartva a teljes sávszélességen. Ezt egy 25 mm-es (1″) torokkal, 44 mm-es (1¾") élre tekert alumínium hangtekerccsel és Nomex előfeszítővel ellátott kompressziós meghajtó hajtja. Az állandó irányíthatóság azt jelenti, hogy sokkal kevesebb hang verődik vissza az oldalfalakról és a mennyezetről, így a hang közvetlenül a hallgató pozíciójára összpontosul, ami jobb tisztaságot biztosít.

A tölcsért egy masszív rögzítőkonzollal rögzítik a mélysugárzó szekrényhez, amely függőleges és vízszintes dőlést is kínál, míg a keresztváltó hálózat - amely a mélysugárzó szekrényben található - professzionális minőségű, szoros tűrésű alkatrészeket használ a hibátlan válasz érdekében.

A lehengerlő otthoni moziélményhez használja Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
38Hz-16kHz

Teljesítménykezelés
1000 Watt RMS ajánlott maximális erősítői teljesítmény

Érzékenység
101dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
Nominálisan 4 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
Teljes méret: szélesség x 460 mm mélység: 1470 mm magas x 660 mm széles x 460 mm mélység

Mélysugárzók
Kettős 380 mm-es (15″), nagy merevségű papírkúp-meghajtó, 75 mm-es (3″) hangtekerccsel a megnövelt kilengések érdekében, magas hőmérsékletű formára tekerve és erőteljes, alacsony torzítású, szellőztetett mágnesegységgel.

Magassugárzó
A Krix által szabadalmaztatott 90º x 40º-os, rövid vetületű tölcsér, amelyet egy 25 mm-es (1″) torokkal, 44 mm-es (1¾") élre tekert alumínium hangtekerccsel és Nomex előfeszítővel ellátott kompressziós meghajtó hajt.

Átviteli frekvencia
1400Hz passzív - a kettősen erősített aktív szűrő paramétereiért forduljon közvetlenül a Krix-hez

Bemeneti csatlakozók
Krix saját fejlesztésű, nagyáramú kötőcsatlakozók 8 mm-es furattal a nagy átmérőjű kábelek fogadására. Jól látható polaritásjelzők

Tömeg
57kg darabonként

Adatok
Cikkszám
FLIX
Kiegészítő termékek