Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX ESOTERIX ALTUM POLCSUGÁRZÓ

KRIX ESOTERIX ALTUM POLCSUGÁRZÓ
KRIX ESOTERIX ALTUM POLCSUGÁRZÓ
  • Audiofil teljesítmény
  • Hullámvezető precíziós téralkotás
  • Rendkívül sima magas hangok, kiterjesztett mélyhang

 

Ez a forradalmian új polcsugárzó elragadóan részletes, nyitott hangteret kínál feszes és ütős mélytartománnyal. Ez a kétcsatornás sztereó hallgatáshoz tervezett hangszóró meglepi és felizgatja azokat, akik a következő hullámot keresik a Hi-Fi hangzásban.

 

  

Elérhető színek

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A tökéletes polcsugárzó ezoterikus audiofilek számára. Az Esoterix Altum egy kifinomult hangszóró, amelyet úgy terveztek, hogy valóban fokozza a teljes kétcsatornás hallgatási élményt, akár régi kedvenceket játszik le bakeliten, akár élvezi a legújabb nagyfelbontású digitális zeneszámok részletességét.

Ennek a forradalmi hangszórónak a kifejlesztése során a Krix mérnöki csapata különös figyelmet fordított a képalkotásra – az aprólékosan megtervezett hullámvezető úgy szabályozza az irányt, hogy a vártnál sokkal nagyobb hangteret jelenítsen meg. A híres Scanspeak Revelator magassugárzóval párosítva az eredmény egy pontos és részletgazdag sztereó kép, amely extrém felbontást és nagyon finom válaszadást biztosít.

A mély- és középhangokat kiválóan kezeli a 165 mm-es meghajtó, amely élvonalbeli jelátalakító technológiát tartalmaz, amelyet az innovatív öntött alumínium kosár és egy nagy neodímium-vas-bór mágnes emel ki a nagyobb teljesítmény érdekében. A készülékházzal és a méretes, dupla reflexnyílással tökéletesen hangolt Esoterix Altum sokkal nagyobb basszust képes produkálni, mint azt a mérete sugallná.

A részletek nem csak a hangzásban rejlenek. A jellegzetes, precízen megmunkált házak tökéletes megjelenést biztosítanak látható illesztések nélkül, míg a feltűnő prizmás geometria és az opcionális hozzáillő állványok gondoskodnak arról, hogy ezek a polcsugárzók bármilyen környezetben lenyűgözőek legyenek.

A tökéletes otthoni hangélmény érdekében használja Krix eszközzel.

Specifikációk

Frekvenciatartomány
40Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
20-200 Watt RMS erősítő ajánlott

Érzékenység
89 dB 2,83 voltnál 1 méteren

Impedancia
Névlegesen 4 Ohm (minimum 3,2 Ohm)

Konfiguráció
2 útas

Ház típusa
Bass reflex, alul nyitott

Méretek
390 mm magas x 260 mm széles x 380 mm mély

Mély-közép sugárzó
165 mm-es (6 ½”) természetes farost kúp, innovatív öntött alumínium kosár 38 mm-es (1 ½”) hangtekerccsel és nagy neodímium-vas-bór mágnessel

Magassugárzó
26 mm-es (1″) revelátorgyűrűs hangsugárzó kialakítás szabadalmaztatott fázisdugóval és nagy neodímium mágnessel

Bemeneti csatlakozók
Arannyal bevont csatlakozók

Súly
11 kg egyenként

Adatok
Cikkszám
ESOTERIX_ALTUM
Tömeg
22 kg/db
Kiegészítő termékek