Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX EQUINOX MK4 POLCSUGÁRZÓ

  • Kis méret, nagy hang
  • Ideális kisebb lakásokba
  • Telt, kifinomult hang


A stereo megoldások rajongóinak kedvence. Ez a kompakt polcsugárzó életre kelti zenei gyűjteményét. Állványokon vagy tartókon is képesek térhangzást biztosítani, amennyiben többcsatornás rendszerrel használná.

 

  

Elérhető színek

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Az Equinox Mk4 megdöbbent és meglep – egy kis hangszóróból származó hatalmas hangzás. A finomság és az erő jóval meghaladja a súlyát, így elrejthető, miközben hanggal tölti meg a helyiséget.

A megtévesztően kompakt Equinox Mk4 ideális a 2 csatornás hifihez – lehetővé teszi kedvenc lemezeinek, CD-jeinek vagy digitális fájljainak tiszta lejátszását –, de akár állványon is használható oldalsó vagy hátsó surround hangsugárzóként a Krix házimozi részeként.

A középtartomány és a mélyhangok kiváló minőségű 130 mm-es meghajtóból származnak, bevont papírkúppal, túlméretezett hangtekerccsel és erős mágnessel, míg a kiterjesztett frekvenciaátvitelt egy 26 mm-es gyűrűs magassugárzó biztosítja. A bass reflex kialakítással kombinálva az eredmény egy hatékony, de kiegyensúlyozott basszushang, leleplező, részletgazdag csúcsminőséggel, amely jóval meghaladja a hangszóró viszonylag kis házméretét.

A tökéletes otthoni hangélmény érdekében használja Krix eszközzel.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
45Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
20 – 120 Watt RMS erősítő ajánlott

Érzékenység
88dB 2.83 voltnál 1 meteren

Impedancia
Névlegesen 6 Ohm (minimum 3.6 Ohm)

Kialakítás
2-way

Ház típusa
Bass reflex, hátul nyitott

Méretek
295mm magas x 175mm széles x 235mm mély

Mély-közép sugárzó
Öntött alumínium kosár egy 130mm (5″) bevont papírkúp membránnal. 30 mm-es (1,2") magas hőmérsékletű kapton formázóra tekercselt nyitott mágnes hangtekercs, réz rövidrezáró gyűrűvel

Magassugárzó
26 mm-es (1″) kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Nem tükröződő, kétkamrás mágneses szerkezet réz rövidrezáró gyűrűvel a torzítás csökkentése érdekében

Bemeneti csatlakozások
Arannyal bevont csatlakozók

Tömeg
6kg egyenként

Adatok
Cikkszám
EQUINOX_MK4
Tömeg
12 kg/db
Kiegészítő termékek