Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX EPIX FALBA SZERELHETŐ HANGSUGÁRZÓ

KRIX EPIX FALBA SZERELHETŐ HANGSUGÁRZÓ
KRIX EPIX FALBA SZERELHETŐ HANGSUGÁRZÓ
KRIX EPIX FALBA SZERELHETŐ HANGSUGÁRZÓ
  • Erő és ütés a hozzá illő finomsággal
  • 90 mm-es falüregbe illeszkedik
  • Teljesen zárt hátsó doboz

Tapasztalja meg egy csúcskategóriás álló- vagy center hangszóró lenyűgöző realizmusát ezzel az egyedi tervezésű, falba építhető hangszóróval.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Azok számára, akik komolyan veszik a hangzásélményt, az Epix biztosítja a Krix díjnyertes Neuphonix Mk2 és Epicentrix Mk2 hangszóróinak kimagasló minőségét egy egyedi kialakítású csomagolásban.

Úgy tervezték, hogy egy szabványos 90 mm-es keretbe illeszkedjen, így élvezheti a csúcskategóriás állványos hangszórók lenyűgöző realizmusát a hely feláldozása nélkül.

A teljesen zárt hátsó doboznak köszönhetően, amely megőrzi az akusztikai integritást és megakadályozza a hangsugárzók hátsó sugárzását a szomszédos helyiségekbe, az Epix használható házimozi szobákban vagy többfunkciós lakókörnyezetben sztereó és térhatású hangrendszerekben egyaránt.

A 3 utas kialakítás négy egyedi tervezésű 130 mm-es mélysugárzóval rendelkezik, mindegyik túlméretezett mágnessel van felszerelve. A fejlett keresztváltó hálózat - amely csak alacsony tűrésű, kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz - gyönyörűen illeszkedik a 130 mm-es dedikált középsugárzóhoz és a kiváló minőségű 26 mm-es gyűrűs magassugárzóhoz, amely 40 kHz-ig kiterjesztett frekvenciaválaszt biztosít.

Az Epix az igényes hallgatók számára teljes értékű falba építhető hangsugárzót kínál, amely függőleges vagy vízszintes konfigurációban is elérhető. A szerelőeszközökkel, gipszkarton szegéllyel és szilárdan merevített házzal együtt a telepítés két lépésben történik. A hátsó burkolatot védő frontlemezzel szállítjuk, így az a korai fázisban is beszerelhető. Amint a helyiség elkészült és pormentes, a védőlemez eltávolításra kerül, és a hangszórókat és a keresztváltót tartalmazó front panel a hátsó burkolatba kerül beépítésre.

A kiemelkedő otthoni hangzásélményért használja Krix eszközzel.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
40Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
50 - 300 Watt RMS ajánlott erősítői teljesítmény

Érzékenység
90dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
Nominálisan 6 Ohm (minimum 4,3 Ohm)

Konfiguráció
3-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
Hátsó doboz - 1700mm magas x 390mm széles x 80mm mély
Elülső hangfal - 962mm magas x 225mm széles x 18mm mély
Rács - 995mm magas x 258mm széles x x 13mm mély

Mélysugárzók
4 x névleges 130mm (5") bevont papírkúp. A nagy teljesítményű alumínium előfeszítőre tekert 26 mm-es (1") hangtekercs fokozott linearitást biztosít. A túlméretezett mágnes alacsony torzítást biztosít

Középsugárzó
1 x névleges 130 mm-es (5") bevont papírkúp. 26 mm-es (1") hangtekercs nagy teljesítményű alumínium előfeszítőre tekerve, réz gyűrűvel és túlméretezett mágnessel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1″) kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Tükröződésmentes, kettős kamrás mágnesszerkezet réz rövidítő gyűrűvel az alacsonyabb torzítás érdekében.

Bemeneti csatlakozók
Rejtett rugós csatlakozók

Tömeg
27 kg darabonként

Adatok
Cikkszám
EPIX
Kiegészítő termékek