Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX DYNAMIX MK4 SORROUND

KRIX DYNAMIX MK4 SORROUND
KRIX DYNAMIX MK4 SORROUND
  • A filmek életre kelnek
  • 15 fokos dőlésszögű előlap
  • Könnyű falra szerelhetőség

A Dynamix Mk4 ideális oldalsó vagy hátsó surround hangszóróként egy többcsatornás elrendezésben. A Krix elülső hangszóróinak kiegészítésére tervezték, és lenyűgöző realizmussal hozza a surround effekteket közvetlenül az Ön ülőhelyére.

 

Elérhető színek

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Hallgassa a levelek recsegését a lábad alatt és a hegedű éles hangját, ahogy a thriller a tetőfokára hág. Merüljön el a mozi minőségű hangzásban otthonában a Dynamix Mk4 ék alakú kialakításával, amely ugyanazt a 15 fokos szögben döntött előlapot használja, mint a Krix kereskedelmi mozi surround hangsugárzói, így biztosítva a tökéletes hangélményt.

 

A mély- és középsugárzást egy kiváló minőségű 130 mm-es, bevont papírkúppal, túlméretezett hangtekerccsel és erős mágnessel ellátott hangszóró szolgáltatja, míg a magassugárzó egy 26 mm-es gyűrűs sugárzó, kiterjesztett frekvenciaválasszal. A bass reflex kialakítás a méretére nem jellemző hatékony, mégis kiegyensúlyozott basszust biztosít, míg az elülső nyílás kiküszöböli a "dübörgő" basszust, amelyet gyakran a hátsó nyílású kialakítás falra szerelése okoz.

 

A Dynamix Mk4 ideális hátsó vagy oldalsó surround hangszóróként a házimoziban, a Dynamix Mk4 a szobában magasan és a falra is felszerelhető, így kiváló mintázatvezérlést és hanglefedettséget érhet el, miközben jól is néz ki.

 

A tökéletes otthoni hangélmény érdekében használja Krix eszközzel.

 

Specifikációk

 

Frekvenciatartomány
45Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
20 - 120 Watt RMS ajánlott erősítői teljesítmény

Érzékenység
88 dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
Nominálisan 6 Ohm (minimum 3,6 Ohm)

Konfiguráció
2-utas

Ház típusa
Bassreflex, elölről nyitott, hátsó csatlakozókkal

Méretek
355 mm magas x 245 mm széles x 200 mm mély felül (110 mm mély alul)

Mély-közép sugárzó
Öntött alumíniumkosár, 130 mm-es (5″) bevont  papírkúppal. 30 mm-es (1,2″) szellőztetett mágneses hangtekercs magas hőmérsékletű kapton előfeszítőre tekerve, réz gyűrűvel.

Magassugárzó
26 mm-es (1″) kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Tükröződésmentes, kettős kamrás mágnesszerkezet réz gyűrűvel a torzítás csökkentése érdekében.

Bemeneti csatlakozók
Aranyozott kötőpólusok

Szerelés
Kulcslyuk stílusú tartó, a ház hátulján található.

Tömeg
6 kg darabonként

Adatok
Cikkszám
DYNAMIX_MK4
Kiegészítő termékek