Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX AS315 MODULÁRIS TÁVTARTÓ

  • Rugalmasság a képernyőmérethez való illeszkedésben
  • Akusztikai szempontból javítja a helyiséget
  • Kiegészíti a Krix Infinite Baffle Wallt

Ha nagyméretű, hangáteresztő vásznak esetében biztosítani szeretné, hogy a hangzás illeszkedjen a képhez. Tágítsa ki a hangteret és javítsa a képalkotást az AS315 modullal, amely kompatibilis az MX-5 és MX-10 rendszerekkel.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Az AS315 abszorpciós távtartó modulokkal a világ minden táján a kereskedelmi mozikban használt Krix Infinite Baffle Wallt hozhatja létre a lehengerlő otthoni moziélmény érdekében.

Az MX-5 vagy MX-10 hangszórórendszerek fő hangszórói és mélysugárzói között elhelyezett abszorpciós távtartó modulokkalakusztikai elnyelő anyaggal borítottak és töltöttek, így elnyeli a nemkívánatos visszaverődéseket és basszuscsapdaként működik, hogy javítsa a hangszórórendszer általános akusztikai teljesítményét.

A 315 mm széles és az MX-5 és MX-10 modulokkal azonos magasságú és mélységű AS315 biztosítja, hogy a hangszínpad kitöltse képernyőt, ha nagyméretű mozivásznat használ.

Párban vásárolva a hangszórórendszer szimmetriáját biztosítja, egy pár 630 mm-rel növeli a rendszer teljes szélességét.Az akusztikai kezelés alatt az előlapba stratégiailag elhelyezett nyílások szintén javítják a modul hatékonyságát.

A lehengerlő otthoni moziélményhez használja Krixen keresztül.

 

Specifikációk

 

MX-5

Méretek
700mm magas x 315mm széles x 190mm mély

MX-10

Méretek
940mm magas x 315mm széles x 205mm mély

Adatok
Cikkszám
AS315
Kiegészítő termékek