Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX ACOUSTIX MK2 POLCSUGÁRZÓ

  • Álló minőségű basszus polcsugárzó kivitelben
  • Tökéletes egyedi asztalosmunkákhoz
  • Kiemelkedő sokoldalúság


Bonyolult, mégis nagy hangzás, amely 2 csatornás, vagy akár térhatású hangrendszereként is kimagasló. Az elülső reflexnyílások rendkívül sokoldalú hangszóróvá teszik.

 

  

Elérhető színek

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Kényeztesse magát koncertminőségű zenével vagy egy lenyűgöző házimozi-élménnyel. A 2015-ös év Sound+Image Loudspeaker of the Year büszke nyertesei az 1000–4000 dolláros kategóriában, az Acoustix Mk2 komoly hangzást biztosít polcsugárzóként.

A középtartományt és a mélyhangokat kettős, 130 mm-es, kiváló minőségű meghajtók biztosítják, bevont papírkúppal, nagy érzékenységű hangtekerccsel és erőteljes mágneses kialakítással, amelyek olyan erős basszust biztosítanak, amely általában csak a nagyobb, padlón álló hangsugárzókban található meg. A magas tartományt egy 26 mm-es gyűrűs magassugárzó biztosítja, központi hullámvezetővel a jobb érthetőség és átláthatóság érdekében.

Nagy hangzásuk kiváló minőségű 2 csatornás sztereó rendszer alapja lehet, vagy többcsatornás surround hangzásban is használható. Kombinálja őket a hozzáillő Krix Graphix Mk2 center hangszóróval, és máris minőségi házimozi élményben lesz része.

Kettős elülső reflex kialakítása lehetővé teszi, hogy állványra rögzítse, könyvespolcra, TV-szekrényre helyezze, vagy egyedi asztalosmunkákba építse be őket. Bárhová is helyezi őket a szobájában, nagyszerűen fognak kinézni és hangzani!

A tökéletes otthoni hangélmény érdekében használja Krix eszközzel.

Specifikációk

Frekvenciatartomány
45Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
20 – 160 Watt RMS erősítő ajánlott

Érzékenység
89 dB 2,83 voltnál 1 méteren

Impedancia
Névlegesen 6 Ohm (minimum 4,3 Ohm)

Konfiguráció
D-Appolito, kétutas

Ház típusa
Bass reflex, elől nyitott

Méretek
450 mm magas x 180 mm széles x 300 mm mély

Mély-közép sugárzók
Szálerősítésű, öntött polimer kosarak 2 db 130 mm-es (5″) bevont papírkúppal. 25 mm-es (1″) nagy teljesítményű alumínium formázóra tekercselt hangtekercs, nyitott mágneses építéssel

Magassugárzó
26 mm-es (1″) kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Neodímium mágnes

Bemeneti csatlakozások
Arannyal bevont csatlakozók

Súly
10 kg egyenként

Adatok
Cikkszám
ACOUSTIX_MK2
Kiegészítő termékek