Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

E sorozat

Az új E sorozatunk funkciói lehetővé teszik, hogy a uandksound új szabványt állítson fel az akusztikai teljesítmény terén a falba és a mennyezetbe épített hangszóróival. Azoknak tervezték, akik a világ legbeszédesebb és legdinamikusabb többcsatornás házimozi rendszereit keresik, vagy egyszerűen csak egy lopakodó 2 csatornás rendszert, az E sorozat hangszórói hang és hangszín összhangban vannak egymással, valamint a többi uandksound termékkel.

Minden modell ultraalacsony profilú, mikroperforált ráccsal rendelkezik, amelyek festhetőek is, így szinte láthatatlanul integrálhatók bármilyen falba vagy mennyezetbe. A rácsokat neodímium mágnesekkel szilárdan rögzítik. Az E sorozat extra széles menetes csavarokat is tartalmaz a gyors  rögzítéshez. A mágneses rendszer könnyen rögzíti a rácsokat a helyükre, csökkentve a szerelés során bekövetkező vetemedés vagy sérülés kockázatát.

Néhány a legfontosabb jellemzők közül; Smooth Visual Flangeless System, PRX™ Poly Resin CrossPoint Molds, PRX™ dog legs, Never Rust™ grills szilárdan rögzített neodímium mágnesek mellett extra széles menetes csavarok a gyors beszereléshez és rugós aranyozott kötőoszlopok.


4termék 14