Márkáik:

Házimozi

Megbízható, díjnyertes megoldások az egyedi integrátorok és az otthoni technológiai szakemberek számára.

Helios

Technológiánkat és szakértelmünket alkalmaztuk a házimozi megoldások tervezésében, hogy létrehozzuk a kiskereskedelmi AV-termékek és TV-tartók sorozatát.

Spyclops megfigyelő rendszerek

Biztonsági kamerák és megfigyelő termékek, amelyek integrálódnak az ingyenes Spyclops távmegtekintési mobilalkalmazásunkhoz.

Metra házimozi csoport

Ami kezdődött a HDMI® kábelek és szerelési kiegészítők Ethereal házimozi márkájával, és most már több száz termékre és időmegtakarító megoldásra terjed ki a Metra házimozi csoport néven. A legegyszerűbb alkatrészektől, mint például csatlakozók és elválasztók, a leginnovatívabb HDMI® megoldásokig. Termékeinket a telepítő és a végfelhasználó szem előtt tartásával készítettük, és öt alapelv körül terveztük:

Iparág vezető innováció
Kivételes érték
Egyszerű kényelem
Integráció minden életmódba
Maximális hatékonyság

Kutatásaink azt mutatják, hogy a mai fogyasztók megbízható, könnyen telepíthető és működtethető megoldásokkal szeretnék javítani házimozi élményüket. Azt akarják, hogy azok a termékek, amelyekben megbízhatnak, a saját beállításuk szerint működnek. Kiemelkedő termékeink mindezt és még többet szállítanak, kielégítve a fogyasztók és a szerelők igényeit.

Mérnöki és gyártási
A minőség felett a mennyiségi elkötelezettség mellett a Metra Házimozi Csoport továbbra is a házimozi és az integráció telepítéséhez szükséges kiegészítő tartozékok gyártója. A Metra Electronics több mint 70 éve folytatja iparunk leginnovatívabb termékeinek tervezését, tervezését és gyártását.

Házimozi kereskedőket, kiskereskedőket, egyedi integrátorokat és telepítőket széles választékkal látjuk el, amelyek célja az üzleti haszon maximalizálása. A legmegbízhatóbb HDMI® termékeket gyártjuk, a diagnosztikai elemektől a hosszú távú HDMI® kábelekig, a telepítési hardverek, a TV-tartók, a falon belüli termékek és még a biztonsági megfigyelő rendszerek mellett.

Gyors teljesítés és szállítás
A Metra Házimozi Csoport teljesen felszerelt raktárakat működtet Floridaban, New Jersey-ben, Texasban, Kentucky-ban, Dél-Kaliforniában és Észak-Kaliforniában, hogy minden időben kiváló minőségű termékeket nyújtson Önnek.

Díjnyertes ügyfélszolgálat és támogatás
Technikai támogató csoportunk egyben a sikeres termékek mögött álló termékmérnöki csapat. Ha technikai támogatást kér, akkor ugyanazokkal az emberekkel fog beszélni, akik a terméket tervezték, ami azt jelenti, hogy hozzáértő emberrel rendelkezik, aki gyorsan meg tudja oldani a problémáját. A termék visszajelzéseinek meghallgatása segíti a csapatot a helyszíni kihívások felmérésében, és termékeink folyamatos átalakításában, fejlesztésében és innovációjában annak érdekében, hogy az Ön igényeit legjobban szolgálja. A Metra Házimozi Csoport díjnyertes oktatási programjai, amelyek az egyedi integrátorok képzésére és oktatására szolgálnak, évről évre támogatják ügyfeleinket. A CEDIA kiállításon évente megrendezésre kerülő N ‘Learn ebédünk híres HDMI® szakértőjét, Jeff Boccaccio-t, a DPL Labs-t hívja össze, hogy beszéljen a legújabb HDMI® technológiáról és arról, hogy ez hogyan fogja befolyásolni üzleti tevékenységüket. Az új technológia megjelenésével elősegítjük ügyfeleink oktatását, hogy megértsék termékeinket és felkészüljenek a jövőre.

A „Firsts” története a HDMI® megoldások számára
A Metra Házimozi Csoport hosszú története van annak, hogy elsőként piacra dobják azokat a HDMI® megoldásokat, amelyek nagyobb felbontást és sávszélességet biztosítanak rekordbeállítási hosszon. A Metra kábelei minőségi anyagokat használnak, és Ethereal termékcsaládunk büszkén ismert, hogy korábban nem rendelkeznek hibás termékekkel. A Metra HDMI® kábelei nemcsak teljes 4K teljesítményt nyújtanak, hanem a minőség és a hosszú távú megbízhatóság szempontjából is meghaladják az elvárásaikat.