Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

iconic v.55 CLAY WHITE
iconic v.55 CLAY WHITE
2 957 900 Ft

iconic v.55 CLAY WHITE

iconic v.55 CLAY WHITE
iconic v.55 CLAY WHITE
iconic v.55 CLAY WHITE

OLED 4K 65" TV

  • Loewe iconic v.55/65

  • A Loewe iconic v.65 és iconic v.55 televíziókészülékek gyárilag tökéletes színvisszaadásra vannak kalibrálva, így már a bekapcsolás pillanatától kezdve természetes, harmonikus képminőséget élvezhet. A HLG, a HDR10 és a Dolby VisionTM nagy kontrasztú képeket és lenyűgöző, végtelen széles színspektrumot biztosít.

  • A két alvázváltozatot, az SL5-öt és az SL7-et a Loewe németországi központjában fejlesztik és gyártják, ami kivételes tartósságot, javíthatóságot és ezáltal nagyfokú fenntarthatóságot garantál.

  • A Loewe iconic SL5 változatban abszolút kényelmes és villámgyorsan kezelhető Loewe iconic készülék széleskörű technológiai funkciókkal - többek között 1 terabájtos dr+ merevlemezzel, kétcsatornás rendszerrel, több tunerrel és Easy-TV üzemmóddal - rendelkezik. A beépített 3.1-es hangsáv három előlapi hangszóróval és két beépített mélysugárzóval biztosítja a helyiséget betöltő és természetes hangélményt - beleértve a Dolby Virtual Atmos, DTS X, Multiroom a Play-Fi, WDAL 2.0 és AVR csatlakozásokon keresztül.

  • Messze több, mint egy átlagos televízió, minden, csak nem szabványos: a Loewe iconic TV audio set-up megoldása, amelyet a Loewe központjában lévő német formatervező kovácsműhelyben nagy odafigyeléssel fejlesztettek ki, és a hagyományos német mérnöki munka szerint gyártanak, szoborszerű kialakításával nyűgöz le. A Loewe ikonic a Loewe-ra jellemző 360 fokos, lendületes, elegáns formanyelvének köszönhetően a Loewe központi elemként művészi és galériaszerű élettérré finomítja és tökéletesíti a nappalit.

  • A Syno-Stone-ból, egy kőszerű, tartós, szilárd, nem porózus felületű anyagból készült televízió és a soundbar egy olyan technológiai és dizájn-ikonná olvad össze, amelyet szándékosan a modern szobrászati művészet ihletett. A Syno-Stone egy szilárd, szilárd felületű anyag, amely nem porózus felületének köszönhetően tartós és rendkívül higiénikus. A tapasztalt kézműves munkával készült belső anyag készen áll arra, hogy túlélje a rövid életű design trendeket és az idő múlását is. Mert a bonyolult gyártási folyamat és a kiváló minőségű Syno-Stone kombinációja biztosítja minden egyes gondosan megmunkált egyedi darab legmagasabb minőségét. Ugyanakkor a bonyolult gyártási folyamat a Loewe iconic darabszámát kis darabszámra korlátozza - ideális a különleges dolgok szerelmeseinek.

Gyártó
LOEWE
Várható szállítási idő
Kollégánk személyesen egyeztetnek a várható beérkezésről
Rendelhető
2 957 900 Ft
Adatok
Cikkszám
HE-17012
Kiegészítő termékek