Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

iconic i.65 GRAPHITE GREY
iconic i.65 GRAPHITE GREY
3 640 900 Ft

iconic i.65 GRAPHITE GREY

iconic i.65 GRAPHITE GREY
iconic i.65 GRAPHITE GREY
iconic i.65 GRAPHITE GREY
iconic i.65 GRAPHITE GREY
iconic i.65 GRAPHITE GREY

OLED 4K 65" TV

  • A Loewe iconic i.65 és iconic i.55 televíziókészülékek gyárilag tökéletes színvisszaadásra vannak kalibrálva, így már a bekapcsolás pillanatától kezdve természetes, harmonikus képminőséget élvezhet. A HLG, a HDR10 és a Dolby VisionTM nagy kontrasztú képeket és lenyűgöző, végtelen széles színspektrumot biztosít.

  • A két alvázváltozatot, az SL5-öt és az SL7-et a Loewe németországi központjában fejlesztik és gyártják, ami kivételes tartósságot, javíthatóságot és ezáltal nagyfokú fenntarthatóságot garantál. A Loewe iconic SL7 változata sokoldalú, technikailag tökéletesített funkcióinak köszönhetően okos tévéprofiként mutatkozik be. Másodpercek alatt közvetlenül elérheti az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix vagy az Amazon Prime, a YouTube vagy akár a médiatárakat. Legyen szó tévénézésről, lekérhető videókról, médiatárakban való böngészésről, zenehallgatásról, internetezésről vagy online streaming szolgáltatásokról - egyszerűen Ön határozza meg a szórakoztató programját.

  • A beépített 3.1-es soundbar három előlapi hangszóróval és két beépített mélynyomóval szobatöltő és természetes hangélményt nyújt - beleértve a Dolby Virtual Atmos, a DTS X, a Play-Fi, a WDAL 2.0 és az AVR-kapcsolatokon keresztüli Multiroom hangzást.

  • Messze több, mint egy átlagos televízió, minden, csak nem szabványos: a Loewe iconic TV megoldása, amelyet a Loewe központjában lévő német formatervező kovácsműhelyben nagy odafigyeléssel fejlesztettek ki, és a hagyományos német mérnöki munka szerint gyártanak, szoborszerű kialakításával nyűgöz le. A Loewe iconic a Loewe-ra jellemző 360 fokos, lendületes, elegáns formanyelvének köszönhetően a Loewe központi elemként művészi és galériaszerű élettérré finomítja és tökéletesíti a nappalit.

  • A Syno-Stone-ból, egy kőszerű, tartós, szilárd, nem porózus felületű anyagból készült televízió és a soundbar egy olyan technológiai és dizájn-ikonná olvad össze, amelyet szándékosan a modern szobrászati művészet ihletett. A Syno-Stone egy szilárd ásványi anyag, amely nem porózus felületének köszönhetően tartós és rendkívül higiénikus. A tapasztalt kézműves munkával készült belső anyag készen áll arra, hogy túlélje a rövid életű design trendeket és az idő múlását is. Mert a bonyolult gyártási folyamat és a kiváló minőségű Syno-Stone kombinációja biztosítja minden egyes gondosan megmunkált egyedi darab legmagasabb minőségét. Ugyanakkor a bonyolult gyártási folyamat a Loewe iconic darabszámát kis darabszámra korlátozza - ideális a különleges dolgok szerelmeseinek.

Gyártó
LOEWE
Várható szállítási idő
Kollégánk személyesen egyeztetnek a várható beérkezésről
Rendelhető
3 640 900 Ft
Adatok
Cikkszám
HE-17013
Kiegészítő termékek