Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12
DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12
399 990 Ft

DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12

DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12
DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12
DEFINITIVE TECHNOLOGY DESCEND DN12

Subwoofer

  • A Definitive Technology Descend DN12 egy ultra-nagy teljesítményű 12 hüvelykes subwoofer, amelyet referencia zenei rendszerekhez és jelentős házimozi alkalmazásokhoz terveztek. Egy egyedi építésű Definitive Technology 1500 wattos H osztályú csúszósínes erősítő táplálja, amely könnyedén kezeli mind a tranziens csúcsokat, mind a szuper mély basszus kiterjesztését egészen 25 Hz-ig. A legmélyebb basszusnehéz tartalmak sima és pontos reprodukciója érdekében a 3XR Architecture egyedi meghajtókat párosít egy azonos méretű kettős sugárzó elrendezéssel.

  • A DN12-ben található másik szabadalmaztatott innováció az Intelligent Phase Control™, amely teljes 360 fokos testreszabható fázisbeállítást biztosít. A fázis jobb összehangolásához a legtöbb mélynyomó vagy egy nulla vagy 180 fok közötti polaritáskapcsolót kínál, vagy egy all-pass szűrőt, amely elkenődést okozhat. Az intelligens fázisvezérlés viszont lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tovább finomhangolják a mélynyomó fázisát azáltal, hogy egyesíti a polaritáskapcsoló legjobb elemeit, de nagyobb részletességgel, valamint egy all-pass szűrőt, miközben automatikusan összehangolja a fázisbeállítást az aluláteresztő szűrővel, hogy a lehető legpontosabban támogassa az egész hangrendszert.

  • A hosszú távú teljesítmény biztosítása érdekében a DN12 egy fejlett 56 bites digitális jelfeldolgozó processzort (DSP) használ, amely javítja a basszusválasz és az általános hangminőséget, miközben szorosan felügyeli a mélysugárzó rendszert, hogy megakadályozza az ultra-nagy hangerőnél potenciálisan káros torzítást. Ezenkívül a DN12 három beépített teljesítmény EQ üzemmóddal rendelkezik (Flat, Deep és Loud), amelyek tökéletesen alkalmazkodnak bármilyen helyiséghez vagy személyes hallgatási preferenciákhoz. A dobozból kivéve a "Flat Mode" nagyszerű kiindulási pont a szintbeállításhoz és a rendszer kalibrálásához - és a legtöbb alkalmazásban kiválóan szól. A "Loud Mode" a legnagyobb kimeneti szintet biztosítja a hallgatók számára, és kiválóan alkalmas nagy akciófilmekhez és filmes hangeffektusokhoz, míg a "Deep Mode" a lehető legalacsonyabb frekvenciakiterjesztést kínálja, ami tökéletes a zenei reprodukcióhoz, különösen a széles dinamikatartományú részekhez.

  • A DN12 kezelése elegáns és egyszerű. Vékony távirányítóval és beépített elülső LED kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a hangerőszint, a fázis és az EQ beállítását a hallgatási pozícióból történő vizuális megerősítéssel. Továbbá ez a modell rendelkezik 12V-os triggerrel és IR átmenettel a népszerű vezérlőrendszerekkel való integrációhoz, hogy a teljes funkcionalitás és az egyéni beállítások a szoba bármely pontjáról elérhetőek legyenek.

Gyártó
DEFINITIVE TECHNOLOGY
Várható szállítási idő
Kollégánk személyesen egyeztetnek a várható beérkezésről
Raktáron
399 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HE-15073
Kiegészítő termékek