Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

ROKSAN ATTESSA CD TRANSPORT, FEKETE

ROKSAN ATTESSA CD TRANSPORT, FEKETE
ROKSAN ATTESSA CD TRANSPORT, FEKETE
ROKSAN ATTESSA CD TRANSPORT, FEKETE

Az Attessa rendszer tökéletes perifériájaként optimalizált CD Transport integrálódik az Attessa erősítőkkel és egyetlen rendszerré válik. Így élvezheted a csúcstechnológiás Hi-Fi rendszer minden előnyét, mint például az MQA minőséget, amikor a Streaming erősítővel használod.


Jellemzők:

  • Úgy lett optimalizálva, hogy tökéletes partner legyen az Attessa erősítők számára
  • A MaestroUnite kommunikáció a CD Transport és az Attessa erősítők között azt jelenti, hogy a két egység a beállítás után egyetlen rendszerré egyesül, a Roksan számára kifejlesztett egyedi technológia és alkalmazás által
  • A CD lejátszása a BluOS alkalmazásból vezérelhető, amikor az Attessa Streaming erősítővel együttműködik
  • MQA lejátszási támogatás az Attessa Streaming erősítővel kombinálva
Gyártó
ROKSAN
Nincs raktáron
229 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Képzeld el, hogy a CD Transportot és az erősítőt egyetlen egységgé egyesítheted. Ez a szépsége az Attessa CD transportnak, amely tökéletesen kiegészül akár az Attessa Streaming, akár az Attessa integrált erősítővel. Ez lehetővé teszi a Hi-Res hanglejátszást, míg a tervezés egyszerűsége, szükségtelen beépített áramkörök nélkül, maximális adattovábbítást tesz lehetővé a lemezről. Hasonlóképpen úgy terveztük a rendszert, hogy minimálisra csökkentse a lézerből érkező jelútvonal hosszát, csökkentve a rezgést. A kifejezetten az Attessa termékcsaládhoz kifejlesztett egyedi firmware segítségével a lejátszás tiszta, pontos és minden eddiginél élvezetesebb.

Egyszerű csatlakozás.
Némely Hi-Fi rendszer hihetetlenül bonyolult lehet. Szerencsére mi leegyszerűsítettük, sikerült ezt minimalista, intuitív kivitelben megoldani. Az Attessa termékcsaládban rengeteg technikai szakértelmet használtuk fel, hogy élethű hangzást biztosítsunk a kívánt minőségben.

Éld meg a Hi-Fi élményt
Úgy terveztük, hogy ötvözze az audiofil Hi-Fi rendszer csodálatosan összetett hangzását az egyszerűséggel, amelyre a legtöbb hallgató vágyik-megkönnyítve a kapcsolatot az eszközök között. Olyan otthoni audio termék, amelynek használata nem jelent kihívást a felhasználó számára.

BluOS™ Premium multiroom
Az Attessa Streaming Erősítő beépített BluOS prémium multiroom technikája több mint 20 streaming szolgáltatást támogat, és akár 64 zónát is képes streamelni, mindezt akár mobiltelefonodon keresztül is irányíthatod.

Méretek (Szé x Ma x Mé) 432 x 76 x 349 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 6.1 kg
Kimenetek (digitális) SPDIF koaxiális (16bit/44,1kHz)
Adatok
Cikkszám
ATTCDTB
Kiegészítő termékek