IPORT

2004-ben a Sonance csapata lehetőséget látott arra, hogy mindenki kedvenc Apple termékeit egyszerű módon integrálja a mindennapi életünkbe, és elindította az IPORT termékcsaládot. A világ első, az iPod falon belüli dokkolójától kezdve, majd később az iPad és az iPod touch falba szerelhetővé válva rájöttünk, hogy az IPORT segíthet a végfelhasználóknak táblagépét egyszerű és funkcionális üzleti eszközzé vagy házvezérlővé alakítani. Manapság magas az elismertsége annak, amikor az IPORT újradefiniálja, hogy hol és hogyan lehet táblagépeket használni az élet minden területén. Az IPORT termékek a lakásokban, a szállodai szobákban, a vállalati irodákban, a jachtokban és a flottajárművekben valódi problémákat oldanak meg, és minden nap javítják a táblagépek üzleti és otthoni felhasználhatóságát.

Cégünket életre keltették 1983-ban, amikor az alapítók, Scott Struthers és Geoff Spencer felismerték egy úttörő új audio megoldás szükségességét. Nincs olyan termék vagy rendszer, amely páratlan akusztikus teljesítményt tudna nyújtani minimális vizuális behatás mellett. A többi már történelem.

Ma továbbra is az ő tulajdonukban van a cég,  székhelye a kaliforniai San Clemente-ben található, ahol az egész kezdődött. Keményen dolgoztunk a páratlan hírnév kiépítésében, amikor a hangszórókról beszélünk, de innovatív, esztétikailag tudatos otthoni és üzleti technológiai megoldásokat is létrehozottunk, amelyek messze túlmutatnak a hangon.
Három egyszerű alapelv létezik, amelyek bemutatják mindazt, amit csinálunk és készítünk. Ezek az ötletek képviselik azokat a hiedelmeket, amelyek inspirálták kezdetünket, és amelyek ma is érvényesek:

Készítsen olyan termékeket, amelynek célja a láthatatlanság

Úgy gondoljuk, hogy a technológiának eltűnnie kell az építészetben. Ez az egyszerű filozófia továbbra is mindent inspirál, amit csinálunk. Rejtett audio megoldásaink egyenletes, kiegyensúlyozott hangélményt nyújtanak, amely semmi mágikus, semmi stílushoz, installációhoz vagy költségvetéshez elegyedik.

Ápolja a partnerkapcsolatokat!

Naponta San Clemente-ben (Kalifornia) otthoni bázisunkban szenvedélyes, rendkívül tájékozott embereket talál, akik iparunkban a legerősebb kapcsolatokat ápolják. Az ügyfél-központú kultúrától a kihagyhatatlan stúdiószemináriumokig célunk meghatározni, hogy mit néz ki az autentikus partnerség. Összekapcsolva stratégiánkat és termékeinket a vállalattal, segítünk felszabadítani a vállalkozás számára a lehető legnagyobb értéket. Csapatunk az Ön csapata.

Építsd az innováció erős örökségét.

A független tulajdonú társaságunk története vevőink és az építőipar mély ismereteinek gyökere. A nagy teljesítményű, díjnyertes audio megoldásoktól az egyedülálló TRUFIG rögzítési technológiánkig, az innovatív IPORT termékekig, amelyek táblagépeket tartanak, töltenek és védenek, az ügyfelek a kreativitás kultúránkban támaszkodnak, hogy továbbra is tolják a technológia és a design határait.

 SONANCE: Beyond Sound.