Pimento Hungary Kft.


Cégünk jelenlegi formájában 5 éve működik, visszamenőleg 15 évre nyúlik vissza. Fő profilként audio és video technikai eszközök értékesítését tűzte ki célul. Nagyon hamar, az első években kiderült, hogy a mi küldetésünk sokkal több annál, minthogy az ügyfél eljön hozzánk, vásárol, hazaviszi és összerakja valahogy. Mi nem kereskedelmi kiszolgálást végzünk, illetve nem csak kereskedelmi kiszolgálást végzünk. Ügyfeleinknek segítünk kitalálni, hogy mit szeretne, megtervezzük azt, amiről ha szükséges készítünk látványtervet is...

Házimozi rendszerek


A tökéletes képi és hangélményt keresi? Ha Ön nem elégszik meg valamilyen nagyméretű monitor, vagy TV és akcióban vett hangfalszett kombinációjával, hanem valódi, privát moziélményre vágyik, forduljon hozzánk.


Tudjon meg többet!

Multiroom hangrendszerek


Audio rendszerek, melyek elsősorban otthoni környezetben, több helyiségben teszik lehetővé a zenehallgatást.

A különböző helyiségekben egymástól függetlenül hallgathatunk különböző központi forrásokat, amelyek lehetnek hagyományos zenelejátszók (CD, DVD), internetrádió, vagy akár saját zenéink számítógépről, NAS-ról streamelve......végigkísérjük az építkezést vagy felújítást, ott vagyunk minden munkafázisában párhuzamosan más szakipar képviselőivel, míg elkészül az épület, vele együtt a mi munkánk is, legyen az egy házimozi rendszer vagy egy teljes épületre kiterjedő multiroom audio rendszer. Közös munka tervezőkkel, belső építészekkel, kivitelezőkkel egy tökéletes otthon létrehozása érdekében. Ez így megy évről évre sok -sok megelégedett ügyfelet ügyfelet felsorakoztatva. Legfontosabb szempont az, hogy minden ügyfél aki eljön hozzánk, megkeres minket, teljes megelégedettséggel rázzon kezet a használatba vétel napján. Munkáink során felhasznált anyagok és termékek mind kiváló minőségűek. Elkészült rendszereink belesimulnak, beleolvadnak környezetükbe, teljes harmóniában a bútorzattal, berendezési tárgyakkal, dekorációs elemekkel. Megközelítőleg tíz éve nagy hangsúlyt helyeztünk a beépítettségre, mai munkáink 90%-a erre épül, a hangsugárzók, elektronikai egységek, kivetítők falba, mennyezetbe építve, szinte észrevétlenül van jelen, mialatt kimagasló audio-vizuális élményt nyújtanak megrendelőinknek. Tevékenységünk kereskedelmi jellégét csak minimális raktárkészlettel látjuk el, konkrét munkák igényeihez igazítjuk beszerzéseinket, túlnyomó részt gyártói beszállításból. Csak vásárlási szándékok kielégítését, megrendelés alapján látjuk el.
parallax background
 

Rendszerekben gondolkodjuk!

Az audiovizuális eszközök szinte forradalmasították a mindennapjainkat, a közlések és információk minőségi átadását. Az eszközök egyre többet tudnak, így egyre több naprakész tudás kell ahhoz, hogy minden előnyüket gazdaságosan ki lehessen használni.

Olyan tudással rendelkezünk a hangok, képek megjelenítésének és rögzítésének terén, amivel a legtöbb rendszergazda, IT cég nem – összehangoljuk akár több gyártó sokféle termékét egy egységes, jól használható, jól működő egésszé, ami pont azt és pont úgy tudja, amit megrendelőnk elvár tőle.

iport
wolf
metra
sonos

Közösségi oldalaink:

Kövess bennünket és értesülj elsőként újdonságainkról!